()

Prečo stráviť leto v Spa&Aquapark Turčianske Teplice?

Hľadáte ideálne miesto na strávenie letnej dovolenky s rodinou alebo priateľmi? Slovensko ponúka mnoho úžasných miest, no jedno z nich vyniká obzvlášť. V tomto článku si povieme, prečo by ste mali počas leta navštíviť Spa&Aquapark Turčianske Teplice a užiť si nezabudnuteľnú letnú dovolenku práve tu.

1. Zábava pre celú rodinu

Spa&Aquapark Turčianske Teplice je skvelým spojením turčianskej termálnej minerálnej liečivej vody, zábavy a atrakcií, ktoré deti jednoducho milujú. Využite horúce letné dni a príďte s celou rodinou do vĺn v bazéne. Bazény, tobogány a ďalšie vodné atrakcie čakajú len na vás.

2. Liečivá sila termálnej vody

Vedeli ste, že aquapark v Turčianskych Tepliciach je jediný s liečivou vodou na Slovensku?  Voda je navyše nielen termálna, ale svojím minerálnym zložením priaznivo pôsobí na váš pohybový aparát.

3. Krásne prostredie

Po celodennom kúpaní môžete objaviť krásy mesta Turčianske Teplice. Vďaka polohe mesta, ktoré leží v Turčianskej kotline, máte skvelé možnosti na cykloturistiku či turistiku. Na svoje si prídete pri prechode Gaderskou dolinou aj pri výstupe na vrcholy Veľkej Fatry. Vybrať si pritom môžete z vrchov Tlstá, Ostrá, Drieňok, Ploská, Ostredok, Krížna a mnohých ďalších.

4. Široký výber ubytovania

Môžete si vybrať z viacero typov pobytov a je už len na vás, ktorému dáte prednosť. Pre rodinky však odporúčame najmä pobyt Spa&Aquapark, počas ktorého si rodičia užívajú relax v Medical Spa a deti zas nekonečnú zábavu v aquaparku.

5. Letné akcie

V kúpeľoch to žije aj počas letných prázdnin. Váš voľný čas môže byť plný rôznych aktivít a najmä skvelých koncertov. Nechýba prechádzka kúpeľným parkom s výkladom, prednášky na rôzne témy, koncerty, tanečné zábavy, výlety do prírody, sezónne pohybové aktivity a mnohé ďalšie.

Zaujímavosti a krásy Turčianskych Teplíc najlepšie zažijete na vlastnej koži, tak neváhajte a príďte si užiť letné prázdniny s rodinou či priateľmi práve u nás. Tešíme sa na vás.

+421 434 913 000

Zavolajte nám

rezervacie@therme.sk

Napíšte nám